ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Угода про конфіденційність

Угода про конфіденційність

Дана угода діє для веб-сайту america.ua та укладається між користувачем цього сайту та власником сайту (в подальшому america.ua) Цією Угодою встановлюється порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних даних Користувача та іншої інформації, які отримує america.ua від користувачів сайту. Персональні дані заповнюються Користувачем. Для того, щоб розмістити на сайті america.ua інформацію, оголошення, використовувати сайт, Користувач повинен уважно ознайомитися з Даною угодою і висловити свою повну згоду з його умовами. Підтвердженням повної Згоди з Даною угодою, є використання Користувачем сайту. Користувач не має права розміщувати інформацію, оголошення, використовувати сайт, якщо він не згоден з умовами Даної угоди, або, якщо він не досягнув встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація, відгук. Розміщуючи інформацію на сайті, використовуючи сайт, Користувач вносить персональні дані або, надаючи ці дані іншим шляхом, та / або, здійснюючи будь-які дії в рамках сайту, і / або, використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Даного угоди і надає america.ua право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах цієї Угоди. Дана Угода не регулює та america.ua не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача і будь-який іншої інформації третім особам, що не перебувають у володінні або під керуванням america.ua, та фізичними особами, які не є працівниками amercia.ua, навіть якщо Користувач одержав доступ до сайту, товарів або послуг цих осіб за допомогою america.ua або розсилки. Конфіденційною в розумінні цієї Угоди є тільки інформація, яка зберігається в базі даних сайту в зашифрованому стані і доступна тільки america.ua. Користувач визнає, що, в разі його нехтування безпекою і захисту його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та Персональних даних користувача. america.ua не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

Порядок отримання особистих даних

america.ua може збирати особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, дату народження, контактні телефони, адресу електронної пошти, область і населений пункт проживання Користувача, пароль для ідентифікації. Також america.ua може збирати іншу інформацію: Cookies для того, щоб надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних в особистому кабінеті між відвідинами; IP-адресу користувача. Вся інформація збирається нами, як є, і не змінюється в процесі збору даних. Користувач несе відповідальність за надання достовірної інформації, в тому числі, інформації про персональні дані. america.ua має право, в разі необхідності, перевірити правильність наданої інформації, а також здійснити запит підтвердження наданої інформації, якщо це необхідно для надання послуг Користувачеві.

Порядок використання інформації про користувача

america.ua може використовувати Ваше ім'я, область і населений пункт, де Ви проживаєте, адресу електронної пошти, телефон, пароль для ідентифікації Вас, як користувача america.ua. А також може використовувати Вашу контактну інформацію, щоб обробляти нашу розсилку, а саме повідомляти Вас про нові можливості, акції та інші новини america.ua. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації. Обробка персональних даних може здійснюватися з метою реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг, надання можливості доступу до сервісу сайту, для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання, пропозиції послуг, обробки платежів, поштових адрес, створення і реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, перед чи будь-якої інформації, відмінній від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації, оголошень клієнта на сайті власника бази персональних даних, спрощення роботи з сайтом і поліпшення його матеріалів.

Захист інформації

america.ua вживає всі необхідні заходи для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, всі дані, які america.ua збирає, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні з-за меж нашої корпоративної мережі. america.ua надає доступ до персональних даних та інформації тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам america.ua, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від нашого імені. З цими особами підписані угоди, в яких вони зобов'язуються дотримуватися конфіденційності і можуть піддатися стягненням, включаючи звільнення і кримінальне переслідування, якщо вони порушать дані зобов'язання. Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI. Контактна адреса в разі виникнення питань. У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку Ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою: admin@america.ua. Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

Додаткові умови

america.ua не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даної угоди, інструкцій про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань. У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-який недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання. Дана угода поширюється на Користувача з моменту використання ним сайту, в тому числі, розміщення оголошення, і діє до тих пір, поки на сайті зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі, персональні дані.